Χαρούμενος που σημείωσε το μοναδικό γκολ που έκρινε το παιχνίδι δήλωσε ο Τάσος Αυλωνίτης

                         Θα ήθελα να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό




Χαρούμενος που σημείωσε το μοναδικό γκολ που έκρινε το παιχνίδι με τον πελάτη, δήλωσε ο Τάσος Αυλωνίτης. «Δεν περίμενα να σκοράρω, γιατί δύσκολα γίνεται αλλαγή κεντρικός αμυντικός. Αυτή τη στιγμή νιώθω χαρούμενος γιατί έδωσα τη νίκη στην ομάδα μου και αυτό είναι που μετράει πάρα πολύ.
Για τις στημένες φάσεις: Δουλεύουμε καθημερινά τις στημένες φάσεις. Όπως είδατε και με την Ατλέτικο, το πρώτο γκολ ήταν κομπίνα, έτσι και αυτό ήταν δουλεμένη φάση. Έχουμε ψηλά άτομα στο ρόστερ, προσπαθούμε να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Όταν είχα προωθηθεί, ο Μανιάτης μου είπε «δικό σου είναι βάλτο. Το πίστεψα και μου έδωσε ώθηση. Ευτυχώς για μένα ήρθε το γκολ.
Και στον Πανιώνιο ανέβαινα, όχι όμως συχνά και σε πολλές φάσεις έμενα πίσω. Είχα σκοράρει και στο φιλικό με τη Ντιναμό Κιέβου. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ, αλλά το πρώτο επίσημο».
Για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό: «Πρώτα απ’ όλα, να έχουμε όλοι υγεία. Θα ήθελα να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό και να κληθώ στην Εθνική. Τα βήματα, όμως, πρέπει να γίνονται αργά και σταθερά. Πρώτα, όμως, να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό».
Για το παιχνίδι: Τα ντέρμπι πάντα είναι νευρικά, η ατμόσφαιρα είναι πάντα ηλεκτρισμένη. Ο Παναθηναϊκός μας περίμενε στο μισό του γηπέδου, κλείστηκε και έπαιξε με αντεπιθέσεις. Είχαμε την πρωτοβουλία σε όλο το παιχνίδι, όμως η κλειστή άμυνα του ΠΑΟ μας δυσκόλευε. Δεν μας απείλησε σε κάποια φάση.

Σχόλια