Ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει κάνει ακόμα σκέψεις για το ντέρμπι της Τούμπας.

Οι σκέψεις Σίλβα για Τούμπα.





Η τετράδα στα μετόπισθεν πήγε ιδιαίτερα καλά με την Άρσεναλ και δεν θα είναι τόσο εύκολο να αλλάξει. Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Ομάρ δεξιά, Σαλίνο αριστερά και κέντρο άμυνας με Μποτία και Σιόβα. Στον άξονα ως φαβορί είναι οι Καμπιάσο και Κασάμι ενώ υπάρχει και η επιλογή του Μιλιβόγιεβιτς, δεκάρι ο Φορτούνης, δεξί εξτρέμ ο Πάρντο, αριστερό ο Ντουρμάζ και φορ ο Φινμπόγκασον. Πιθανότατα δηλαδή να δούμε τουλάχιστον δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που κατέβασε στο Emirates ο Πορτογάλος τεχνικός.
Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να επιλέξει ο Πορτογάλος να δώσει κάποιες ανάσες στον Καμπιάσο και να ξεκινήσει στο ματς τον πιο φρέσκο και ξεκούραστο Σέρβο.
Ο Μάρκο Σίλβα βέβαια επιστρέφοντας στο 4-2-3-1 στην Ελλάδα έχει μπροστά του δύο ακόμα ημέρες για να κάνει και άλλες δοκιμές και να καταλήξει στις τελικές του αποφάσεις. Οι Ντα Κόστα και Τσόρι για παράδειγμα είναι μεν διαθέσιμοι αλλά έχουν λίγες προπονήσεις στα πόδια του αλλά και διάστημα αποχής πίσω τους. Ο 38χρονος έχει να υπολογίσει βέβαια και τον Μαζουάκου για αριστερά αλλά και τους Σεμπά και Ερνάνι για τα άκρα. Και κυρίως τον Ερνάνι που έπαιξε λιγότερο στο Λονδίνο.

Σχόλια