Η ώρα των τελικών


Έπειτα από την περυσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League, o Ολυμπιακός θέλει να κάνει το «back 2 back» και να φτάσει πρώτος στις 3 νίκες την σειρά απέναντι στον ΠΑΟ. 


 Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι τον τελευταίο καιρό, ξεπέρασαν γρήγορα τους αντιπάλους τους (Ρέθυμνο, ΑΕΚ), χωρίς να αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία, πετυχαίνοντας 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, δείχνοντας μάλιστα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

 Αντίθετα, οι «πράσινοι» έφτασαν σε 5 ματς, τη σειρά με τον Άρη, παρουσιάζοντας πολύ άσχημη αγωνιστική συμπεριφορά. Ο Θρύλος είναι ικανός να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, να έχει διακρίνει λογικά το που υστερεί ο ΠΑΟ και να τον χτυπήσει εκεί.

 Άλλωστε, έχει τους παίκτες να το κάνει και φυσικά θα έχει μαζί του -σε όσα παιχνίδια χρειαστεί να δοθούν στο ΣΕΦ- πάνω από 12-13 χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας, με τον δικό τους μοναδικό, ξεχωριστό, συγκλονιστικό τρόπο, όπως κάθε φορά που οι παίκτες τους έχουν ανάγκη.

Σχόλια