Ενωμένοι για το διπλό


Tην Δευτέρα (30/5), για τον τέταρτο τελικό της Basket League

Μία νίκη αναζητά ο Θρύλος, ώστε να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και αυτή θέλει να την πάρει μέσα στο ΟΑΚΑ, όπου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ, την Δευτέρα (30/5), για τον τέταρτο τελικό της Basket League
Οι «ερυθρόλευκοι» παρά την απουσία του - ενός από τους καλύτερους παίκτες στους προηγούμενους αγώνες- Γιώργου Πρίντεζη, είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν για δεύτερη φορά μέσα στην έδρα του αντιπάλου τους και να κάνουν το 3-1, που θα τους δώσει τον τίτλο.
Οι «πράσινοι» ως γνωστόν θα έχουν την βοήθεια των γκρι, αλλά οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει, πως δεν… μασάνε από τέτοια. Βρίσκουν πάντα τρόπους για να ξεπερνάνε τις δυσκολίες και να παίρνουν μεγάλα αποτελέσματα.
Άλλωστε τώρα έχουν και την ψυχολογία με το μέρος τους, έπειτα από τις δύο ανατροπές που πέτυχαν σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ, οι οποίες τους έχουν δώσει και το προβάδισμα στην κούρσα του πρωταθλήματος.
Με ενότητα, ψυχή και πάθος όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, το αποτέλεσμα είναι πιθανό να έρθει για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του, που θέλουν να το αφιερώσουν, στον Γιώργαρο τον Πρίντεζη, για όσα του έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες.

Σχόλια