Ημασταν καλύτεροι και δίκαια πήραμε τη νίκη


Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε στην Ουγγαρία την O.S.C Βουδαπέστης και έκανε καθοριστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του Α’ Ομίλου.


 Ο Θοδωρής Βλάχος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και όπως τόνισε χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μια δίκαια νίκη. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη μάχη για το Final 6, εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται για δεύτερη σερί χρονιά στην τελική φάση του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του
:
Νομίζω ότι πήραμε μια νίκη που αξίζαμε να την πάρουμε. Αγωνιστήκαμε τέλεια στα δυο πρώτα οκτάλεπτα σε άμυνα και επίθεση. Στο δεύτερο μέρος ήταν σίγουρο ότι θα μας πιέσουν οι Ούγγροι πράγμα που έκαναν και εμείς υποπέσαμε σε πολλά λάθη, τα οποία θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Ωστόσο η καλύτερη ομάδα ήμασταν εμείς και δίκαια πήραμε τη νίκη, έστω και πιο δύσκολα από ότι μπορούσαμε. Ο Ολυμπιακός παίζει καλό πόλο, όλοι το αποδέχονται και θαυμάζουν τον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Σίγουρα και όλοι θέλουν να φτάσουν στη Βουδαπέστη, εμείς είμαστε πια πολύ κοντά και νομίζω ότι θα καταφέρουμε για δεύτερη σερί χρονιά να είμαστε στο Final Six πράγμα που είναι πάρα πολύ σημαντικό!

Σχόλια