Στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι


Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο ΣΕΦ και παρακολουθήσαν τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό (28/5, 21:00).

Οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός συνηθίζουν πριν από τα μεγάλα ραντεβού της ομάδας τους να δίνουν το «παρών» στο φαληρικό στάδιο και να παρακολουθούν την προπόνησή της. Αυτό έπραξαν και το Σάββατο (27/5), όταν με την παρουσία τους στο ΣΕΦ έδειξαν για ακόμη μία φορά την στήριξή τους στο προπονητικό επιτελείο και στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Οοσν αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Κεμ Μπιρτς να προπονείται κανονικά και να σβήνει το όνομά του από το απουσιολόγιό του. Ο Καναδός σέντερ είχε ταλαιπωρηθεί από μία ίωση, αλλά το Σάββατο (27/5) ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας του και θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς με τον Παναθηναϊκό Superfoods (28/5, 21:00) εν αντιθέσει με τον Ντάνιελ Χάκετ και τον Ματ Λοτζέσκι που παραμένουν εκτός.

Σχόλια