Άπαντες ικανοποιημένοι

Η ομάδα του Ολυμπιακού, πέραν των νικών που έχει σημειώσει, των ξεσπασμάτων στο παιχνίδι της και τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, έχει καταφέρει να βελτιώσει και τον τρόπο ανάπτυξής της, παίζοντας σαφώς πιο καλό ποδόσφαιρο σε σχέση με τις αρχές της σεζόν.

Οι Πειραιώτες είναι σε καλή κατάσταση, κερδίζουν συνεχώς και πλέον οφείλουν να το συνεχίσουν αυτό.
Άπαντες είναι ικανοποιημένοι στην ομάδα με αυτά που έχει πετύχει έως τώρα και αξίζει να τονιστεί πως ο κάθε ένας παίκτης έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα του άλλου και πως το ποδόσφαιρό της έχει αρχίσει να γίνεται πιο αυτοματοποιημένο. Αυτό φαίνεται από τα δέκα γκολ που έχει πετύχει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και μια πρόσφατη γεύση πήραμε όλοι μας στο 4-1 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.
Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός βελτιώνει το παιχνίδι του όσο προχωρά η σεζόν, πως οι παίκτες βγάζουν καλούς συνδυασμούς κα αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους και πως αυτό έχει αντίκτυπο στη συνολική παρουσία όλων στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη αυτό, αλλά το να παίζει καλύτερα η ομάδα στους τελευταίους αγώνες, δείχνει τη δουλειά που γίνεται στο Ρέντη όλο αυτό το διάστημα.
Και αυτή η σκληρή δουλειά, θα συνεχιστεί.

Σχόλια