Κ20 ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0

Ασπρόμαυρο το ντέρμπι των μικρών με την Κ20 του ΠΑΟΚ να κερδίζει την αντίστοιχη του Ολυμπιακού με 2-0 σε ένα ματς που διεξήχθη υπό βροχή.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προηγήθηκαν στο σκορ με το καλημέρα της αναμέτρησης, όταν ο Γαϊτανίδης στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, μετά από ωραίο συνδυασμό των Χατζηστραβού-Γκαργκαλατζίδη.
Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με την Κ20 του Δικεφάλου να έχει την υπεροχή έναντι της αντίστοιχης του Ολυμπιακού. Το κερασάκι στην τούρτα για τον Δικέφαλο, το έβαλε στο 77ο λεπτό ο Μπαλογιάννης με κοντινή προβολή.
Η Κ20 του ΠΑΟΚ με αυτή τη νίκη έφτασε του 54 βαθμούς, παραμένοντας στη δεύτερη θέση και αύξησε την διαφορά της από τον Ολυμπιακό στους τέσσερις βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Σιαμπάνης, Λύρατζης, Τσαούσης, Δημητρίου, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός (57'  Μανιώτης), Τζοβάρας, Γαϊτανίδης (57' Μαρκόφσκι), Γκαργκαλατζίδης (88' Παπαδόπουλος).

Ολυμπιακός (Βούζας): Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κούγιος, Λάμπρου, Ράμα, Πέιος (70' Νεοφυτίδης), Χατζηιωαννίδης (61' Μπουλλάρι), Ξενιτίδης, Βάρκας, Βρουσάι, Βοΐλης.

Σχόλια