Τα δάκρυα των Κονόμη και Γιώτα μετά το τρόπαιο


Οι Αρέτα Κονόμη και Κατερίνα Γιώτα δεν κρατήθηκαν και έκλαψαν μετά την λήξη του τελικού του Ολυμπιακού στο Challenge Cup και τον μεγάλο 2ο τελικό στην Προύσα με την Μπούρσασπορ.

Η αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Αρέτα Κονόμη, ξέσπασε σε δάκρυα χαράς μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Προύσα. Η Ελληνίδα λίμπερο εκδηλώθηκε με αυτόν τον τρόπο για να πανηγυρίσει μετά έξαλλα την κούπα Από την πλευρά της η Σάσκια Χίπε τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Σήμερα αποδείξαμε πόσο καλή ομάδα έχουμε. Δεν ήταν εύκολο στην αρχή βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά αντιδράσαμε άμεσα. Αγωνιστήκαμε με καρδιά και στο τέλος τα καταφέραμε. Λάβαμε το τίμημα για την προσπάθεια μας. Στεναχωρηθήκαμε για την ήττα στην έδρα μας αλλά περιμένουμε τους φιλάθλους μας την επόμενη φορά για να πανηγυρίσουμε μαζί τους».του Challenge Cup. Το ίδιο έκανε και η συναθλήτριά της, Κατερίνα Γιώτα, καθώς και εκείνη έκλαψε.

Η Ελληνίδα κεντρική που με κρίσιμα μπλοκ βοήθησε την ομάδα της να φτάσει στη νίκη με 3-1 σετ στην Προύσα και την κατάκτηση του τροπαίου σημείωσε:

Σίγουρα ακόμα δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της επιτυχίας που κάναμε. Δεν είναι μόνο επιτυχία για τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο αλλά και γενικότερα για το ελληνικό βόλεϊ. Δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω τη χαρά που νιώθει ένας αθλητής σε αυτές τις στιγμές. Ανυπομονούμε να γυρίσουμε αύριο στην Ελλάδα και να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας

Από την πλευρά της η Σάσκια Χίπε τόνισε:

Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Σήμερα αποδείξαμε πόσο καλή ομάδα έχουμε. Δεν ήταν εύκολο στην αρχή βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά αντιδράσαμε άμεσα. Αγωνιστήκαμε με καρδιά και στο τέλος τα καταφέραμε. Λάβαμε το τίμημα για την προσπάθεια μας. Στεναχωρηθήκαμε για την ήττα στην έδρα μας αλλά περιμένουμε τους φιλάθλους μας την επόμενη φορά για να πανηγυρίσουμε μαζί τους.

Σχόλια